soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

Old band, new site

April 24th, 2008 · 1 Comment

Soda PNa nachten lang zwoegen en turen naar code is hij dan eindelijk live, een nieuwe Soda P site. Het is een WordPress blog, gecombineerd met een Flickr account. Daarnaast hebben we natuurlijk nog onze MySpace pagina, dus we zijn helemaal Web2.0/The Next Web enzovoorts.

We hebben ook een Shoutbox – > op de homepage voor de nodige zinloze opmerkingen. Maar er kan ook gereageerd worden op berichten in het blog. Daarvoor moet je wel eerst even lid worden, anders krijgen we waarschijnlijk heel veel spam enzo.

Tags: News

1 response so far ↓

  • 1 Lou Zeur // Apr 26, 2008 at 12:51 pm

    Ik mis een random geustbookcommentgenerator (driedubbele scrabblewoordwaarde), maar verder is de nieuwe site dikke digitale dopeness

Leave a Comment