soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

Wereldwijde hegemonie

June 2nd, 2017 · No Comments

Na 23 jaar is het ons gelukt! We hebben eindelijk de status van supergroep bereikt na het wereldwijd beschikbaar komen van onze complete discografie! Van de Kerguelen tot aan Franz Josef Land kun je nu naar onze liedjes luisteren met behulp van nieuwerwetse technologieën als Spotify, Deezer, Google Play, iTunes en nog vele andere van dergelijke muziekdiensten. We zijn erg blij met deze wereldwijde hegemonie in de muziekindustrie en onze nieuw verworven supergroupstatus. Felicitaties en fanmail zijn welkom op ons contactadres. Wel voldoende postzegels gebruiken a.u.b.

Tags: News

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment