soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

Nick de Mazzelpick

August 24th, 2008 · 3 Comments

Een rasecht goudhaantje. En passant neemt ie ook nog even Joost z’n ouwe appartementje over. Zul je zien dat ie op z’n housewarming een nieuw vriendinnetje heeft, Doutzen Kroes ofzo. Some guys have all the luck. Maar het is nou ook weer niet dat hij er niks voor gedaan heeft. En hij heeft een aantal dingen mee: talent en een zwik vermogens: inlevings-, inschattings- en doorzettingsvermogen. Daarnaast is het ook nog eens een vriendelijke jongeman, welbespraakt en goed opgevoed šŸ˜‰ Komend seizoen aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerken, zweer het je.

Joost heeft inmiddels zijn intrek genomen in een magistraal mooi appartementje aan een echt wondermooi straatje. En strakkies gaan we naar Emilie d’r eerste verjaardag. Ze kan al wat stappen los lopen dus waarschijnlijk terroriseert ze inmiddels de gehele woonkamer.

Het lijstje met aan te schaffen spullen is bijna definitief dus dat wordt 3 nieuwe platen opnemen komende herfst. Oja, en Juliana heeft weer een magistrale plaat uitgepeopt. Moest ik ook nog even kwijt.

Jeremy P

Tags: News

3 responses so far ↓

 • 1 Lou Zeur // Aug 28, 2008 at 4:25 pm

  W00T!

 • 2 Minomatic // Aug 30, 2008 at 7:55 am

  Een Doutzen maakt nog geen Shakira…

 • 3 Joost P // Sep 10, 2008 at 9:48 am

  Wie is die Doutzen Kroes nou helemaal. Pfff. Gaat er ook eens eentje op de foto. Ga wat nuttigs doen.
  šŸ˜‰

Leave a Comment