soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

Bijwerksel

October 15th, 2009 · 1 Comment

We zijn lekker aan het frötten in de oefenruimte, sjouwen met houten schotten, microfoonopstellingen uitproberen, opnameniveau’s checken. Gelukkig kunnen we na 15 jaar wel een beetje spelen dus als alles een beetje goed staat spelen we zo zonder fouten wat takes in. Van onze aankomende hit “Icon Of Your Time” hebben we inmiddels wat drum- en baspartijen op de harde schijf staan en dat klinkt al best lekker.

Ook op andere fronten gebeurt er het nodige. 31 oktober is er weer een StroomStoring feest waar ik mijn DJ skills weer hoop te kunnen etaleren. 17 oktober alvast een voorproefje als de Melomanics en Stuurbaard Bakkebaard in Heemskerk spelen en waar DJ Brodski en ik omheen moeten draaien. En op de recentste presentatie van het nieuwe Subbacultcha magazine heeft de StroomStoring crew ook een goeie indruk achtergelaten. Hopelijk vloeit daar nog wat positiefs uit voort.

En ander heul belangrijk nieuws: er zijn niet één maar twee nieuwe Soda P’ertjes in de maak! Aldert wordt opnieuw vader en niet van een tweeling dus die andere moet ergens anders vandaan komen. Ja, ik word ook pappie. Twee Soda Pappies dus straks in de band!

Jeremy

Tags: News

1 response so far ↓

  • 1 Martin // Oct 23, 2009 at 1:10 pm

    Goed nieuws; gefeliciteerd heren!

Leave a Comment