soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

The good news is…

June 13th, 2009 · 2 Comments

The Mercury Program komt met een nieuwe plaat, woohoo! Ook komt er een nieuwe Album Leaf plaat en weet ik al wat mijn volgende tatoeage gaat worden. Aan het Soda P front gaat het langzaam maar gestaag vooruit. Ik denk zelfs dat we eindelijk de luxe hebben van meer nummers hebben dan dat er op de plaat kunnen. Eerst nog even op ons nieuwe huissie focussen en dan weer verder met opnemen, afwerken, bijschaven etc. En nieuwe speakers zoeken voor mijn kabinet, inmiddels hebben twee speakers het begeven. Dit is waarschijnlijk ook de oorzaak van alle haperende versterkers van de afgelopen maanden. Ik heb nieuwe speakers besteld dus hopelijk kan ik die er snel inzetten en ondertussen op zoek gaan naar een tweede backup kabinet. Nog één top staat in de ziekenboeg met gare eindbuizen, ook die moeten nog vervangen worden. Maar aangezien dat mijn on-the-road top is heeft dat niet zo’n haast.

Tags: MumboJumbo · News

2 responses so far ↓

 • 1 Minomatic // Jun 15, 2009 at 6:42 pm

  Hoi J,
  heb je je top al eens geprobeerd met mijn Fender cabinet? Kan dat?
  Pak hem maar gewoon hoor, hij staat er al een paar maanden werkloos bij; ook zonde.
  Minomatic heeft haar oog laten vallen op een mooie Yamaha 2 x 12 combo…

 • 2 Jeremy P // Jun 16, 2009 at 8:19 am

  Hé Mino Sicco, ik had je Fender kabinet al geprobeerd, maar dat is een open kabinet en dat matcht niet zo lekker met die top. Yamaha 2×12, is er niet zo’n Fusion dude die daar altijd op speelt, die Alan Holdsworth gast ofzo?

Leave a Comment