soda p

doctor, maar dan andus

soda p random header image

Corporate fucks

September 16th, 2008 · 2 Comments

Rock NationGemeente Den Haag, die het de alternatieve muziek al jaren moeilijk maakt, pompt 100.000 euro in Reinout Oerlemans’ Rocknation. Dat terwijl goed lopende initiatieven als de SCSI-Cell het leven onmogelijk wordt gemaakt. En die mensen vragen niet eens om geld!

Dennis Weening (Ex-Spider Rico, die met Corno nog een plaat opnam) vind dat er een nieuwe Kane of Direct moet op staan en zegt in Tribune 44/8 “Dat kan natuurlijk niet met een lullig schoolbandje”. In godsnaam!? Welke zichzelf respecterende band is niet begonnen als een stelletje aangeschoten wild met gitaren?

De leader van Rocknation vertelt ons wat rock and roll is op een manier waarop je vermoedt op een carriërebeurs te zijn beland. “Wat zal ik worden, tandarts of rocker?”.

Verder heb ik zelf niet kunnen kijken. Ik heb deze nog maar eens aangezet.

Joost P

Tags: News

2 responses so far ↓

 • 1 Minomatic // Sep 16, 2008 at 7:58 am

  Bands waar je voor naar Free Record Shop moet om er heen te kunnen gaan zijn zowiezo kut.
  Helaas, als je net begint en geld wilt verdienen met je muziek zijn bovenstaande projecten wel handig tegenwoordig. Wat helaas ook waar is, is dat alto tentjes steeds vaker leeg zijn; de vaste bezoekers groeien er uit en er komen geen nieuwe omdat jonge mensen tegenwoordig vooral op muziekgebied erg dom en gemakzuchtig zijn.
  Vertel op een feestje maar eens dat je instrumentale, of als je echt lef hebt, klassieke muziek maakt…
  Trouwens, Den Haag heeft wel Musicon, ook een leuke tent!
  Wat hoor ik nu, heeft Joost de gitaar weer opgepikt?

 • 2 Joost P // Sep 17, 2008 at 9:07 am

  Pure speculation…

Leave a Comment